Grand-Prix.se driver idag flera olika butiker med mål att finna rätt lösning för alla behov och möjligheter.
Vi startar nu även en auktionssajt inom Grand-Prix.se där man kan göra riktigt bra klipp till väldigt låga priser.
Man måste vara inloggad för att kunna lägg sitt bud, sedan gäller den som har lagt det högsta budet inom sin tidsram som är vinnaren.

Vi finns även på olika events runt om i Sverige och där vi ensam gör profilering av flera märken.

Mountain Horse är vi exklusive återförsäljare med rätten att sälja, visa och demonstrera för allmänheten.
Charlotte och Isabell Werth två starka personligheter med målsättning att sätta hennes kvalitetsprodukter på sen Skandinaviska marknaden.

Isabell Werth, tillsammans med Timm Dirla och Mirco Betz, startade märket IW för snart fyra år sedan. Isabell med sin energi och idérikedom blev i kombination med killarna en succé. Både Timm och Mirco har varit framgångsrika ryttare samt i många år drivit ett stort hästsportsmärke fram till starten av IW.

Vad man ville uppnå var ett klassiskt märke som uppfyllde kraven på både snygg design, hög kvalitet, hållbara och praktiska material utan att göra avkall på något. Man vill kunna se snygg ut i sadeln och dessutom praktisk och bekväm, likadant i stallet. Funktion och design hand i hand.

Många plagg är dessutom tänkta att fungera utanför stallet till vardags då kläderna verkligen fungerar vid många olika tillfällen. När man sen kommer hem kan det vara trevligt att mötas av fina inredningsdetaljer med en hästanknytning och även det finns i sortimentet.

För herrarna har även en ny linje tagits fram under namnet TIM Collection. Här finns även hästutrustning med genomtänkta material och detaljer- framtagna av proffs till proffs, och alla med höga krav.

Isabell är mycket involverad i framtagandet av produkter men framförallt i marknadsföringen. Med hennes meriter och kännedom är hon ett föredöme inom sporten och helt rätt person att vara en del i ett hästsportsmärke.

Sortimentet kommer ha en del rullande favoriter som till exempel ridbyxan Isabell och schabraken Gigolo. Träns och kandar är av fantastisk kvalitet och tyglarna är unika och många ryttares självklara val.

Vi är därför stolta över att vi har fått ensamrätt att sälja och marknadsföra IW - Isabell Werth Collection - i Sverige och Danmark. Vi kommer att ha ett nästintill lika stort sortiment som den tyska shopen har och du finner det här i shopen.

Du kommer även att kunna träffa oss ute på de stora hästsportsevenemangen runtom i Sverige och Danmark. Vi lägger stor vikt vid att presentera varorna i en stilfull monter och vill alltid ge bästa service. Redan nu är vi mycket glada för att ha återkommande kunder och för den fina respons vi fått.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda dig allt detta och hoppas att vi får ditt förtroende att bli en nöjd kund hos oss.

Varmt välkomna!


Företagsinformation

Semaphore Sweden AB
Peppingev 123

271 78  Löderup